به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رويداد سه روزه \"چاشني و ادويه‌جات جزيره ميندانائو\"، با حضور سرآشپزان ارشد رستوران و هتل‌ها، دانشجويان، مقامات عالي‌رتبه دولتي و کارشناسان مواد غذايي برپا شد.

\"انجل پونتسپينا\"، رئيس انجمن گردشگري داوائو، گفت: امسال براي نخستين مرتبه غرفه مخصوص انبه در نمايشگاه بر پا شد و اين امر به‌دليل اهميت اين ميوه و توسعه هر چه بيشتر صنعت صادرات انبه صورت گرفت.

وي تصريح کرد: جشنواره رنگارنگ مواد غذايي و آشپزي هر سال موجب جذب شمار انبوهي از گردشگران به منطقه مي‌شود. ازسوي ديگر درآمد مردم منطقه نيز افزايش مي‌يابد.

اين برنامه با حمايت انجمن گردشگري داوائو هر سال در اين منطقه برپا مي‌شود.

M/109



انتهای پیام/

کد خبر 1386071432